Cena kukuruza rod 2016 - 16,40 RSD sa PDV do 18% vlage; Kukuruz rod 2016 SAMO SA LAGERA - 17,00 RSD sa PDV; Pšenica rod 2016 - 18,40 RSD sa PDV; Sojino zrno rod 2016 - 50,22 RSD sa PDV;

Pomoć poljoprivrednim gazdinstvima

” Organizacija za poljoprivredu i hranu Ujedinjenih nacija – FAO počela je sa uručivanjem pomoći poljoprivrednim gazdinstvima. Ovaj program je namenjen malim , porodičnim domaćinstvima koja su pretrpela ogromne štete tokom majskih poplava. U okviru ovog programa 6.800 domaćinstva će dobiti pomoć u vidu stočne hrane. Posle završetka tendera, izabran je naša ponuda za proizvod UNI-M 18% potpuna smeša za krave muzare.

28.08.2014. godine je isporučena prva količina donacije Krupnju, po procenama FAO ovde je šteta bila najveća. Donaciju za poljoprivrednike su preuzeli predstavnici opštine: predsednik opštine Rade Grujić, zamenik predsednika opštine Predrag Marjanović. Takođe prisutan bio je član opštinskog štaba za vanredne situacije i Bogdan Gosić, kao i državni sekretar Ministarstva za poljoprivredu i zaštitu životne sredine Željko Radošević.

03.09.2014. godine, isporučena prva količina donacije stočne hrane obeležila je početak programa podrške Evropske unije za oporavak srpske poljoprivrede.

Kod primopredaje donacije za poljoprivrednike u ime delegacije Evropske unije  bio je prisutan šef ekonomskog odeljenja Delegacije EU u Srbiji, Frejk Janmat.Pored njega bili su prisutni  i predsednik opštine Trstenik, Miroslav Aleksić, i u ime Vlade Republike Srbije državni sekretar u Ministarstvu poljoprivrede i zaštite životne sredine, Zoran Rajić.

Isporuka donacije se nastavlja i narednih nedelja.”

U nastavku pogledajte nekoliko slika:

1

2

3

4

5

Nema komentara.

Leave a Reply