Cena kukuruza rod 2016 - 16,40 RSD sa PDV do 18% vlage; Kukuruz rod 2016 SAMO SA LAGERA - 17,00 RSD sa PDV; Pšenica rod 2016 - 18,40 RSD sa PDV; Sojino zrno rod 2016 - 50,22 RSD sa PDV;

Wendy

imageedit_28_9479044422

WENDY je potpuna hrana namenjena za ishranu mačaka svih rasa i kategorija uzrasta. U našem asortimanu imamo suvu hranu sa ukusom ćuretine i suvu hranu sa ukusom lososa, kao i konzerviranu hranu koja se preporučuje mačkama sa slabijim apetitom.
WENDY obezbeđuje Vašem ljubimcu potpunu i uravnoteženu ishranu.
Hrana je napravljena od pažljivo biranih sastojaka vrhunskog kvaliteta, a formula prilagođena nutritivnim potrebama mačaka. Sadrži sve vitamine i minerale neophodne za pravilnu i izbalansiranu ishranu.
Taurin je jedan od neophodnih sastojaka u ishrani mačaka, kojeg njen organizam ne može sam sintetisati. Ima vrlo važne uloge u organizmu, kao što su održavanje funkcije srca i očiju, mozga i nervnog sistema, imunog sistema, reprodukcije ženki i pravilnog varenja. Iz tog razloga taurin je sastavni deo WENDY hrane za mačke, kako bi pomogao Vašem ljubimcu u održavanju svih vitalnih funkcija. WENDY obezbeđuje Vašem ljubimcu dobro zdravlje, pomaže u održavanju lepe i sjajne dlake.

Više detalja o doziranju i analitičkim parametrima možete pronaći klikom na pakovanje.

Wendy cureca             Wendy losos

USKORO U PONUDI !!! HIGIJENSKI POSIP ZA MAČKE